ویزای کوتاه مدت شینگن

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن - کوتاه مدت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   پاسپورت(با اعتبار حداقل 6 ماه از زمان سفر ) و کپی از صفحات مهم 

   پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از صفحات مهم

   اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی 

4·   اصل سندهای مالکیت 

    - منزل مسکونی ؛ زمین ؛ باغ ؛ ویلا ؛ مغازه و ... به نام مسافر یا همسر 

   -  در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

  اصل مدرک کاری

   - جواز مطب - جواز کسب 

   - کارت بازرگانی - آگهی تاسیس و تغییرات - پروانه بهره برداری - گواهینامه فعالیت صنعتی -روزنامه رسمی 

   - معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی 

   - حکم کارگزینی - حکم بازنشستگی 

   - برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

   پرینت 3 ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل 30 ميليون تومان به زبان انگلیسی

  گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

  پرداخت 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

   -   مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت میماند.

 9·   3 قطعه عکس 3.5 * 4.5  رنگی جدید زمینه كاملا سفید تمام رخ

10.    امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

ویزای بلند مدت شینگن

  لینک آگاهی از تورهای اروپا

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام : خواهشمند است با شماره   88377507-021 و یا 36689530-031  سرکار خانم مریم اسکندرزاده یا خانم مهسا اخوان تماس حاصل  فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید تا با شما تماس گرفته شود.

 

درباره ویزای شینگن
در سال 1985 در روستای شینگن در لوگزامبورک قراردادی بین چند کشور اروپا امضا شد که هدف از امضا این قرارداد برچیدن مرزهای این کشورها و ایجاد سیاست های هماهنگ در زمینه های امنیتی و اطلاعاتی و صدور روادید مشترک بوده است.
این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند.
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

کشورهای عضو معاهده شینگن

در حال حاضر 26 کشور اروپایی عضو پیمان شینگن هستند . 
کشورهایی همچون انگلستان ، رومانی ، بلغارستان ، کرواسی ، قبرس و ایرلند عضو این معاهده نیستند و برای سفر به آنها ویزای جداگانه نیاز است . 
باید دقت داشت که کشورهای اتحادیه اروپا با کشورهای عضو شنگن یکی نیستند به طور مثال نروژ و ایسلند عضو شینگن میباشند اما در اتحادیه اروپا نیستند، همینطور انگلستان که عضوی از اتحادیه اروپا میباشد اما جزو محدوده شینگن نمیباشد.
کشورهایی که با ویزای شینگن میتوان به آنها سفر کرد و اعضای پیمان شینگن هستند : 
1- اتریش 
2- بلژیک 
3- چک 
4- دانمارک 
5- استونی
6- فنلاند 
7- فرانسه 
8- آلمان 
9- یونان 
10- مجارستان 
11- ایسلند
12- ایتالیا
13- لاتویا
14- لیتوانی 
15- لوکزامبورگ 
16- مالت
17- هلند
18- نروژ
19- لهستان 
20- پرتغال 
21- اسلواکی
22- اسلوونی
23- اسپانیا
24- سوئد
25- سوییس 
26- لیختن اشتاین

انواع ویزای شینگن :

ویزای ترانزیت فرودگاهی (A) :

شما با اخذ ویزای شینگن تایپ A امکان ترانزیت فرودگاهی بدون ورود به منطقه شینگن در محدوده شینگن را خواهید داشت. یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای ترانزیت (B) :

شما با اخذ ویزای شینگن تابپ B امکان ترانزیت در محدوده شینگن در کمتر از 5 روز را خواهید داشت . یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C شینگن :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند و مسافر حق تردد در کلیه کشورهای ناحیه شینگن را دارد .

ویزای بلند مدت (D) شینگن :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

نکات مهم درباره ویزای شینگن :

بسیاری تصور میکنند که اخذ ویزا شینگن به معنی تضمین ورود به شینگن میباشد اما در واقع ویزا به معنی تضمین رسیدن به مرز شینگن میباشد و پس از آن تصمیم با مقامات مرزی شینگن میباشد که به شما اجازه ورود یا به هر دلیلی از ورود شما جلوگیری کنند،
داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
در مرز شینگن قانونا حتی با دارا بودن ویزای شینگن مقامات میتوانند از ورود شما جلوگیری کنند.
مسافر برای ورود به شینگن باید آماده ارائه موارد زیر در صورت بروز شک مسئولین باشد :
هدف سفر خود را مشخص داشته باشد.
آدرس محل اقامت خود را داشته باشد.
نشان بدهد هزینه کافی برای مخارج خود و بازگشت را دارد.

داشتن مدارک کافی هنگام ورود به مرزهای شینگن تضمینی برای هر فرد میباشد تا مورد ناخوشایندی مثل مصاحبه یا بازداشت و بررسی سوابق وی قرار نگیرد.

خوانش ویزای شینگن

 

 Valable pour:

در صورتی که نوشته باشد “ETATS SCHENGEN” یعنی محدوده ی این ویزا کشورهای عضو شینگن هستند. 
در صورتی که نوشته باشد “FRANCE + 1 TRANSIT SCHENGEN” یعنی مسافر میتواند با یک ترانزیت در محدوده شینگن خودش را به فرانسه برساند . 
در صورتی که نوشته باشد “FRANCE SAUF CTOM” با این ویزا فقط میتوان به فرانسه و کشورهای تابعه آن سفر کرد . و شامل محدوده ی شینگن نمیشود.
(Du (from:
تاریخ شروع اجازه ورود به شینگن (این تاریخی ست که ویزای شینگن از این تاریخ شروع میشود و مسافر مجاز به ورود به محدوده شینگن در این تاریخ به بعد خواهد بود. )

(Au (to:
تاریخ اتمام ویزا (تاریخی که باید تا آن تاریخ منطقه شینگن را ترک کنید)

Type de visa :
نوع ویزا

Nombre d’entrees :
تعداد دفعات مجاز به وارد شدن به شینگن :
در صورتی که نوشته باشد “MULT” یعنی ویزای مولتیپل شینگن و در محدوده ی ویزا هر تعداد بار که میخواهید میتوانید وارد کشورهای شینگن شوید.

در صورتی که نوشته باشد “1” یعنی ویزای سینگل ورود - یکبار ورود شینگن است یعنی بعد از اولین خروج از شینگن دیگر نمیتوانید به کشورهای شینگن وارد شود مگر پس از کسب ویزاهای جدید.

در صورتی که نوشته باشد “2” یعنی دوبار میتوانید وارد شینگن شوید و پس از دوبار ورود و خروج باید ویزای شینگن جدید بگیرید.

Duree du sejour :
این به معنی تعداد روزهاییست که میتوانید در شینگن بمانید،
اگر سفارت ویزای شما را به صورت “visa de circulation” صادر کند (که در طول یکسال یا بیشتر اعتبار دارد) عددی که مینویسند “90 jours” خواهد بود و شما حداکثر 90 روز در هر 6 ماه میتوانید بمانید.

Delivre a :
یعنی صادر شده از

Le :
تاریخ صدور ویزا

Numero de passeport :
شماره پاسپورت

Nom , Prenom :
نام و نام خانوادگی دارنده ویزا

Remarques :
اظهارات مختلف ای که باید در نظر گرفت .

چه زمانی برای ویزای شینگن اقدام کنیم ؟

سفارتخانه ها برای پردازش ویزای شما ، معمولا بین دو تا سه هفته کاری زمان میخواهند . گرچه در مواردی ممکن است بیشتر هم طول بکشد. 
برای تکمیل مدارک و گرفتن وقت سفارت شینگن ، بهتر است بیش از یک ماه مانده به زمان سفر اقدام فرمایید. 
گرچه یادمان توانایی اخذ وقت سفارت فوری شینگن را دارد ولی همچنان پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر اقدام فرمایید.

لینک آگاهی از تورهای اروپا 

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام : خواهشمند است با شماره   88377507-021 و یا 36689530-031   سرکار خانم مریم اسکندرزاده و خانم سمیرا بزرگی تماس حاصل  فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید تا با شما تماس گرفته شود.

محبوب ترین تورها و خدمات

جستجو در سایت

تماس با ما

 

آدرس یادمان  :

اصفهان - خیابان شیخ صدوق جنوبی  - مجتمع تجاری ارمغان - پلاک 436  کد پستی 8168749351

آدرس جهانگرد :

اصفهان - خیابان شیخ صدوق جنوبی - مجتمع تجاری ارمغان - پلاک 446 کد پستی 8168749346

 

آدرس دفتر ما در هتل عباسی :

اصفهان-خیابان آمادگاه-هتل زیبای عباسی

آدرس دفتر فروش پروازهای چارتر :

اصفهان - خیابان کمال اسماعیل - نبش کوچه 13- کد پستی  8143633391

 

    • شماره تماس تهران     :  88377507 -021
    • شماره تماس یادمان   :   36691201 -031
    • شماره تماس جهانگرد :  36689530 -031
    • شماره دفتر ما در هتل عباسی :  32232957-031

ما را در شهر دنبال کنید

* مواردی اجباری

دسترسی سریع

ارتباط با ما

به تلگرام ما بپیوندید :

 

Yadman_Jahangard_Tour @

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction